Referenser

Vad kunder tycker

”Jag har ju bara haft två pass, så det är lite svårt att skriva nåt jätteutförligt… Men hitintills så tycker jag att du är väldigt uppmuntrande, lagom pushande och fokuserar på relevant träning. Du har en bra energi som gör att jag får lust att ta bättre hand om min kropp och bli starkare och mer välmående.”

Maria E


”Jag har aldrig sett på mig själv som en person som tränar mycket eller som tycker att det är särskilt roligt att träna på gym. Men Rafael gör träningen kul. På riktigt. Jag kan hela tiden se mina framsteg och blir peppad på nya utmaningar. När man är helt slut peppar Rafael en att ta fram de där allra sista krafterna, det där som gör skillnaden. Han är uppmuntrande, kunnig och stenhård. På bara några månader har jag blivit starkare, piggare och fått bättre kondition. Framför allt har jag fått motivation att träna mer också på egen hand. Att träna med Rafael ger helt enkelt grymma resultat. Han är en klippa!”

Kristin W


”Här kommer ett gäng rosor, kommer inte på något dåligt med dig som PT, för det första är det så kul att träna med dig, inte för att du är särskilt skämtsam utan för att du lägger upp ett varierat träningsupplägg, som utmanar mig som kund/klient ”patient” hehe.. Jag gillar att du kräver fokus på övningen och teknik när vi kör och inte en massa snack, ”typ”som hos frisören. Jag gillar att fokus ligger på att stärka upp hela kroppen och jobba på långsiktig styrka. Och att det känns att du är kunnig om kropp och hälsa, och det känns att du vet vad du gör. Rafael PT KUNGEN!”

Ursula W 


”Jag upplever dig som en väldigt bra pt. Du är lyhörd till dina kunder. Du sätter ihop genomtänkta och bra träningsupplägg. Man får alltid känslan att du har verkligen lyssnat och scannat av kunden och får exakt det man behöver. Även om det är tuffa träningspass så känner man sig väldigt stark och positiv när passet är över. Jag kan inte ge dig annat än många rosor. Det bästa av allt är att om man följer dina träningsupplägg och råd så får man resultat!”

Paula S


”Jag har tränat i många år, huvudsakligen löpning men också en hel del gruppträning på SATS. Men jag kände att jag fastnat i mina träningsvanor och behövde ny inspiration och fick då tipset att vända mig till Rafael. För mig blev det en riktigt bra ögonöppnare – att jag för att kunna få ut mer av min träning behövde komplettera och variera den. Jag har stort förtroende för Rafael som besitter såväl kompetens som erfarenhet och kan varmt rekommendera honom som PT.”

Bodil P


”Jag brukar vara ganska anti både gym och PT. Inte min grej. Men Rafael är inte den klassiska PT som ska sälja in gymmet, eller tror du lever för att träna tusen timmar och dedikera dig till gym och träning, eller antar och förväntar sig att du ”kan allt”. Tvärtom. Han säljer in träningen som huvudmålet – inte massa maskiner eller krångliga sets och reps. Utan han anpassar träningen efter dig. Vad du gillar – och inte gillar. Vilken sorts träning du behöver. Och vilken träning som passar dig. Han är både lugn, pedagogisk och snäll, vilket är nog så viktigt. Att du inte känner att han sätter sig på en annan högre nivå som kan allt och nu ska lära ut till undersåtar, utan ser dig som den människa och person du är. Rekommenderar både lätt och varmt Rafael.”

Christian B


”Rafael är en mycket professionell och inspirerande PT som omedelbart vann mitt förtroende genom sin noggrannhet och kompetens. Han är en sund och balanserad PT som hjälpt mig att utveckla mitt löpsteg och grundfysik och han har breddat mitt sätt att tänka om träning genom att hitta en balans mellan styrketräning, kondition och rörlighet.Tveka inte på att ta hjälp av Rafael, han har mina varmaste rekommendationer.”

Emil H


”Jag är ingen sportig person men har gjort flera besök på vanliga gym och deras maskiner utan några resultat. Sen jag började hos raffe senhösten 2011 har min rörlighet betydligt förbättrats, Jag märker att varje cardio pass har givit resultat i förbättrad uthållighet. Raffe har ett sätt som inspirerar mig, varje pass är en utmaning, varierande och rolig. Han har en förmåga att anpassa träningen utifrån MIN nivå och är alltid där o pushar en att göra det yttersta. Jag ser fram emot varje pass hos Raffe.”

Janette L


”Du är en mycket behaglig person med blick för vad som lämpar sig för mig som person hur jag skall träna och vad. Du anpassar tempot efter vad Du ser går och vad Du kan tänkas förvänta av mig. Träningen är allsidig och rolig med både repetioner och nya övningar. Du är en mycket generös person som ger mycket! Med Dig är det roligt att träna och man känner sig “duktig” eftersom Du är bra på att peppa!”

Irene F


”När det gäller min träning har jag haft svårt att hålla mig aktiv under en längre period, jag var som många andra en person som tränade mycket när jag precis köpt mitt gymkort men sen minskade min entusiasm och tillslut blev träningen inte av. Tack vare Rafaels professionella hjälp så har jag denna gång lyckats hålla kvar en hög aktivitet och i och med detta har jag för första gången sett ett resultat av min träning. Detta har motiverat mig att fortsätta träna. Rafaels personliga hjälp är äkta och som kund känner jag att han lägger ner tid och bryr sig om min träning. Tillsammans har vi hittat en träningsform som passar mig. Under mina pass med Rafael har jag lärt mig att göra övningar på rätt sätt, jag har lärt mig att lägga upp ett schema och jag har lärt mig att bry mig om min hälsa. Rafael får mina varmaste rekommendationer!”

Paola P


”Anpassar hela tiden träningsmål och övningar efter mina förutsättningar och stödjer och peppar för att jag ska känna att jag klarar mer än jag tror med min träning.”

Camilla K


”Rafael är grymt driven som PT och han ser till att du får ut det lilla extra ur varje pass om du är bered på att göra jobbet. Med hans hjälp så var jag väl förbered både styrkemässigt och mentalt när jag genomförde min första IronMan. Man kunde vara säker på att man skulle få jobba hårt när man kom till gymmet och mötte Rafael med ett jätte leende.”

Fredrik B


”Väldigt kunnig och motiverande. Förklarar på ett tydligt sätt samt bryr sej och är behjälplig med uppföljning.”

Oskar F


”Att vara stark är en speciellt känsla, kroppen sitter ihop, jag är i kontroll, både över min kropp, min vilja och mina tankar. Rafael har genom funktionell och varierad träning hjälpt mig bli stark på riktigt, något som jag är för evigt tacksam för. Inga mål är för höga om man har ett bra team som stöttar. Rafael har varit mitt team.”

Jens B


Du hittar mig på SATS Sofo på Kocksgatan 12 på Södermalm. Tunnelbana Medborgarplatsen.
Telefon: 076-2955268 Email: rafael.diez@sats.se

Mina utbildningar

Grundutbildningar:

 • S.A.F.E Lic. Personlig Tränare – mars 2011
 • S.A.F.E Lic. Styrkträningsinstruktör – april 2010
 • Fjälledare steg 1 Friluftfrämjandet – aug 2015

Vidareutbildningar:

 • Prformance SATS skolan mar – 2015
 • Dynamic mobility SATS skolan nov – 2014
 • Back to basic 2.0 SATS skolan okt – 2014
 • Medicinsk massageterapeut Hälsoteket – juni 2014
 • Funktionell atletisk utveckling och korrigering Func gym – feb 2014
 • Functional movement system FMS certifierad nivå 1 – feb 2014
 • Eleiko kettlebells Move on nivå 3 – okt 2013
 • TRX sport medicin level 2 Concept – maj 2013
 • Eleiko kettlebells Move on nivå 2 – april 2013
 • Dipl. Massör Hälsoteket jan – 2013
 • Triggerpoint GTI SATS skolan nov – 2012
 • Corrective exercise clinic SATS skolan – okt 2012
 • Back to basic SATS skolan – okt 2012
 • Kettlebells nivå II SATS skolan – okt 2012
 • Kettlebells nivå I SATS skolan – sept 2012
 • Cert. TRX instruktör Concept – aug 2012
 • Löpcoach SATS skolan – maj 2012
 • Dynamisk funktionell rörlighet II SATS skolan – maj 2012
 • Dynamisk funktionell rörlighet I SATS skolan – feb 2012
 • PADI Divemaster maj – 1995

Akademiska studier:

 • Näringsfysiologi 7,5 hp Kristianstad Högskola jan 2013
 • Sportmedicin 15 hp Umeå Universitet jan- 2012
 • Kost vid träning 15 hp Umeå Universitet jan – 2011
 • Coaching och ledarskap 15 hp Mittuniversitetet juni – 2011
 • Psykologi 30 hp Linneuniversitetet juni – 2010